Handelsbetingelser

Handelsbetingelser.

Priser
Hos TJ Maskiner tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Alle vores købsaftaler indgås på dansk.

Brugsanvisninger og Manualer til alle vores maskiner. Nogle gange med leveres de på Dansk/Engelsk/Tysk/Polsk, kontakt os inden køb hvis du vil være sikker på at modtage en på Dansk.

Betaling
TJ Maskiner. Alle vare ordre sættes igang når Tj maskiner har modtaget det fulde beløb. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms på webshoppen. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Beløbet trækkers fra en webordre ved afsendelse af din vare eller når den er klar til afhentning.

 Alle priser på TJMaskiner.dk er inklusiv moms samt eventuelle andre afgifter, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for evt. kortgebyrer, hvilke kunden selv betaler.

Du kan betale med Dankort & Visa-kort på shoppen. Der er altid mulighed for betaling via. bankoverførsel, og mobilpay på adressen.

Tjmaskiner.dk er ikke erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet en forkert adresse, og dette medfører bortkomst af forsendelsen. Modtager du ikke din forsendelse, skal du straks kontakte os.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER

Skaffevare / maskiner afregnes nettokontant hvis andet ikke aftalt.Levering
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 69 dkr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer også til Færøerne og Grønland. Indhent fragtpris.
Dine varer kan sendes med GLS eller Fragtmand og PostNord.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-7 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Der tages dog forbehold for længere leveringstid.

ATV-UTV og andre større maskiner/redskaber indhent pris på levering.

Reklamationsret
Der gives 2 års garanti i henhold til købeloven til private og 1 års til erhverv. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. TJ Maskiner vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
TJ Maskiner
lars petersvej 35
4573 Højby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ved køb B2B af engros/afhentnings maskiner/køretøjer er der ingen garanti eller reklamationsret. eller ved salg som defekt B2C

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret
Mod al forventning forekommer der situationer, hvor du fortryder dit køb. Enhver vare kan returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Fortryder du dit køb, skal du, for egen regning, returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. Vi vil dernæst kreditere din konto inden for ca. 7-14 dage, hvis varen/varerne er tilbageleveret samme stand (ubrugt). Har du handlet med dankort eller kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller returnere den på returadressen. Korrekt leverede varer vil blive trukket 15% af varens fakturapris. Skaffevarer, fragt og gebyrer krediteres ikke.
TJ Maskiner
Industrilyngen 2
4573 Højby

Skaffevare/hjem bestilte vare tages ikke retur med mindre det forhånds aftalt.

Skade under transport
Modtager du en pakke, der har synlige tegn på skader under transport, er det vigtigt, at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken, mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag mod det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Det er vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.


Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Varen returnes ubrugt og med/i original emballage og uden skader.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse  E-mail adresse: maskiner.tj@gmail.com

Skaffevare eller specielt hjemtaget reservedele/redskaber tages ikke retur med mindre andet er aftalt på forhånd. Reservedele salg afregnes kontant eller ved aftale 7dage.

Betaling skal ske til TJ Maskiner senest 7 dage fra fakturadato, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Er betaling forsinket, nævnte frist, beregnes morarente på 2 % pr. påbegyndt måned fra forfaldsdagen og til betaling sker.

Manglende betaling vil efter den fastsatte forfaldsdag kunne medføre overgivelse til Inkasso / Rki uden yderligere varsel, og vil kunne opkræve Inkasso / Rki omkostninger.

Garanti arbejde på Atv/Utv – Have/parkmaskiner – maskiner/redskaber sker ved indlevering på værksted hvis andet ikke er aftalt på forhånd. Ved Garanti arbejde hos kunden påregnes tranporten tiden til kunden.

Ved reparation. reparationer+kørsel afregnes der pr påbegyndte time. Du betaler for vores transporttid, men vi har ingen brændstoftillæg eller andre skjulte gebyrer. Tillæg for færge- og brobilletter tilkommer.

For undersøgelse, som ikke fører til reperation : beregnes 1 arbejdes time

Mvh

TJMaskiner.dk Industrilyngen 2 4573Højby Industrilyngen 2 4573 Højby Cvr.33938713